Neem contact met ons op: 0591 - 714727
Slide background
huurrecht_big

Huurrecht

Als u een huurovereenkomst aangaat, dan is het belangrijk dat u de afspraken goed vastlegt om problemen op een later moment te voorkomen. Wij kunnen voor u een huurovereenkomst opstellen of controleren.

Heeft u al een huurovereenkomst getekend en kunt u uw huur niet meer betalen en dreigt u uit de woning te worden gezet? Bij ons bent u aan het juiste adres om samen met u te proberen deze dreigende ontruiming af te wenden of uit te stellen. Wij treden in overleg met de verhuurder om een oplossing te bereiken. Lukt dat niet, dan zullen wij ons inzetten om de rechter in een ontruimingsprocedure ervan te overtuigen dat uw belangen voorop moeten staan.

Weigert de verhuurder gebreken aan de woning te herstellen? Wij weten wat u kunt doen om de verhuurder zover te krijgen. Wist u dat u de huur niet eenzijdig naar beneden mag bijstellen? Wij weten op welke wijze u huurprijsverlaging wél voor elkaar kunt krijgen. Neem vrijblijvend contact met ons op om na te gaan welke mogelijkheden er zijn voor de oplossing van uw probleem.

Niet alleen staan wij u bij in het geval u een woning huurt of verhuurt. Ook voor geschillen over de huur of verhuur van bedrijfsruimte kunnen wij u van deskundig advies dienen. Houdt uw huurder zich niet aan de gemaakte afspraken? Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden voor de oplossing van uw probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u een vraag heeft over een huurkwestie.

Copyright © 2019 Kruidhof Kremer Advocaten | Admin | Ontwerp: Merkwaardig creatieve communicatie | Realisatie: JHmedia