Neem contact met ons op: 0591 - 714727
Slide background
personen-en-familierecht_big

Personen- en familierecht

Het personen- en familierecht is heel divers. Het bestrijkt alle facetten van het leven. Van geboren worden, samenwonen, trouwen, kinderen krijgen, tot scheiden en het overlijden van een dierbare, het zijn allemaal levensgebeurtenissen, waarbij je niet altijd meteen denkt aan het inschakelen van een advocaat. Iedereen weet dat je over het algemeen bij een echtscheiding een advocaat inschakelt. Maar wat nu als je je pasgeboren kind wilt erkennen, maar je (inmiddels) ex-vrouw of –vriendin stemt daarmee niet in? Of als je het niet eens bent met je ex over de opvoeding van de kinderen? Bij dat soort kwesties heb je ook de bijstand van een advocaat nodig en kun je bij ons terecht.

Wij behandelen alle facetten van het personen- en familierecht. Denk hierbij aan alimentatiezaken, omgangszaken, echtscheidingen, boedelverdelingen, (stief-)ouderadopties, gezagskwesties, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, jeugdzaken, etc.

Iedere zaak vergt een op de zaak toegespitste aanpak. Vooral in het familierecht heb je te maken met meerdere belangen. Die van de cliënt, maar ook vaak van de kinderen. In die zaken staan de belangen van de kinderen voorop. Kinderen mogen niet de dupe worden van hun strijdende ouders. Bij de behandeling van de zaak, houden we hun belangen dus ook in het oog. Daarom proberen we eerst in onderling overleg tot goede afspraken te komen over de gevolgen van de beëindiging van de relatie of het huwelijk. Komen de ouders er samen toch niet uit, dan leggen we de zaak voor aan de rechter.

Copyright © 2019 Kruidhof Kremer Advocaten | Admin | Ontwerp: Merkwaardig creatieve communicatie | Realisatie: JHmedia