Neem contact met ons op: 0591 - 714727
Slide background
verbintenissenrecht_big

Verbintenissenrecht

Een ieder heeft wel eens iets gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. Vaak wordt u afgescheept met de mededeling dat de garantieperiode is verlopen. Ook buiten die periode om zijn er mogelijkheden om een tegemoetkoming af te dwingen of om de overeenkomst te ontbinden. Wel moet u dan tijdig hebben geklaagd bij de verkoper over het feit dat het product niet aan de verwachtingen voldoet. Ook zult u de verkoper in gebreke moeten stellen. Het is dus belangrijk dat u zich tijdig laat informeren over de wijze waarop u een dergelijk geschil moet aanpakken. Neem daarom telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend oriƫnterend gesprek. Wij helpen u graag om ook daadwerkelijk datgene voor elkaar te krijgen waar u recht op heeft.

Heeft u een onderneming? Voor het opmaken of controleren van algemene voorwaarden bent u bij ons aan het juiste adres. Algemene voorwaarden kunnen veel problemen voorkomen. Let er wel op dat u de algemene voorwaarden op de juiste wijze kenbaar maakt aan uw opdrachtgever of klant. Wij kunnen u adviseren over de wijze waarop u dat in uw geval het beste kunt doen.

Helaas krijgt een ondernemer regelmatig te maken met klanten die om welke reden dan ook niet betalen. Ook voor incassozaken kunt u bij ons terecht. Vaste prijsafspraken zijn voor u in dit geval wellicht aantrekkelijk. Graag gaan wij met u hierover in gesprek.

Copyright © 2019 Kruidhof Kremer Advocaten | Admin | Ontwerp: Merkwaardig creatieve communicatie | Realisatie: JHmedia