Neem contact met ons op: 0591 - 714727
Slide background

Wie zijn wij

Kruidhof Kremer Advocaten bestaat uit een betrokken team van uitstekende advocaten met verschillende specialisaties. Bovendien hebben we een uitgebreid netwerk in de vorm van deurwaarders, accountants, fiscalisten en andere deskundigen. We richten ons uitsluitend op rechtsterreinen waarmee we ervaring hebben. Zo heeft u altijd de zekerheid dat u geholpen wordt door een advocaat met kennis van zaken.

 

angelique-kremerLinkedIn

mr. A.J. (Angelique) Kremer

Angelique Kremer is sinds 2005 advocaat en heeft tot 1 juni 2013 bij een ander Emmens advocatenkantoor gewerkt. “Ik heb daar meer dan 9 jaar met veel plezier gewerkt, maar het was tijd voor iets nieuws, de volgende stap. Zelf keuzes maken in hoe wij vinden dat rechtsbijstand hoort te worden verleend. Wij vinden dat de stap naar een advocaat laagdrempelig moet zijn. Niet meteen praten over de kosten, maar eerst eens samen kijken naar wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren.”

Angelique is met name werkzaam in het personen- en familierecht en sociaal zekerheidsrecht. Binnen deze rechtsgebieden behandelt zij allerhande zaken, van echtscheidingen en geweigerde uitkeringen, tot stiefouderadopties en gezagskwesties. In het bijzonder hebben alimentatiekwesties en arbeidsongeschiktheidszaken haar voorliefde. “Al deze rechtsgebieden betekenen werken met mensen, hun zorgen en emoties. De emoties zijn begrijpelijk, maar maken ook dat mensen zelf vaak het moeilijk vinden om de knop om te zetten en te gaan onderhandelen. Daar komen wij in beeld. Passend bij hun problemen of vragen krijgen onze cliënten een deskundig juridisch advies. Vervolgens bepalen we samen hoe we de zaak gaan aanpakken. Dat kan zijn de dialoog zoeken en proberen te schikken, maar ook vol gas er tegen aan gaan.” Daarom is Angelique een oprecht betrokken advocaat.

Angelique is ook:

  • lid van de Nederlandse Orde van Advocaten sinds 2005

Angelique heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Personen- en Familierecht
– Sociaal Zekerheidsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

e-mailadres Angelique: kremer@kruidhofkremer.nl


dianne-kruidhofLinkedIn

mr. E.D. (Dianne) Kruidhof-Dijk

Dianne Kruidhof is advocaat sinds 2007 en werkzaam geweest op een advocatenkantoor in Zwolle en Emmen. “Ik heb altijd de ambitie gehad om een eigen advocatenkantoor te starten. Ik kom uit een ondernemersfamilie en ken op die manier wel het klappen van de zweep. Ik kan mij daarom zeker zakelijk opstellen in een geschil, maar verlies daarbij de belangen van een cliënt niet uit het oog. Dat kan ook betekenen dat eerst geprobeerd wordt om een geschil in goed onderling overleg op te lossen. Mocht het nodig zijn, dan wordt een gerechtelijke procedure zeker niet uit de weg gegaan. Wij kunnen dan ook zeker van betekenis zijn voor de problemen van de ZZP-er en het MKB.”

Dianne is deskundig op het gebied van het huurrecht en verbintenissen- en contractenrecht. Denk daarbij aan zaken over ontruimingen en huurachterstanden, maar ook, wanprestaties en onrechtmatige daad. Ook heeft Dianne affiniteit met het Intellectueel Eigendomsrecht. In 2018 heeft zij zich middels verschillende opleidingen in deze materie verdiept. “Bij al deze zaken staan grote belangen op het spel. Het gaat regelmatig om complexe juridische kwesties waarbij een tijdig advies van cruciaal belang kan zijn. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten bovendien een eerlijk advies krijgen. Ik zal dan ook niet onnodig procederen en ik geef een duidelijke inschatting van de kans van slagen van een zaak. Daar heeft een cliënt recht op.” Daarom is Dianne een oprecht betrokken advocaat.

Dianne is ook:

  • lid van de Nederlandse Orde van Advocaten sinds 2007
  • lid van NVO Drenthe, Netwerk Vrouwelijke Ondernemers Drenthe, sinds november 2013

Dianne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Verbintenissenrecht
– Huurrecht
– Intellectueel Eigendomsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

e-mailadres Dianne: kruidhof@kruidhofkremer.nl


jacolien-hofman

mr. drs. J.H. (Jacolien) Hofman – de Jong

Jacolien Hofman is sinds 2001 werkzaam binnen de advocatuur. Tijdens haar studie en daarvoor was ze bij verschillende kantoren werkzaam in ondersteunende functies. Zij studeerde Rechtsgeleerdheid, richting privaatrecht en strafrecht en Managementwetenschappen, richting strategie en innovatie. Jacolien heeft tevens een aantal psychologie vakken gevolgd ter verbreding van haar kennis. Sinds 2014 is Jacolien werkzaam bij Kruidhof Kremer advocaten en in 2018 is zij beëdigd als advocaat.

Jacolien is werkzaam op het gebied van huurrecht, verbintenissen- en contractenrecht en personen- en familierecht. Verder behandelt zij zaken over beroepsaansprakelijkheid en zorgplicht.
Ambitie en grote interesse in het juridisch vakgebied is wat Jacolien op bevlogen wijze drijft in de dagelijkse uitvoering van haar werk. Groot inlevingsvermogen stelt haar in staat om zaken van diverse kanten te benaderen, onderwijl ieders belangen in het vizier houdend. Kernwaarden als sociaal, mensgericht, professioneel en vakkundig omschrijven haar werkwijze. “Het een sluit het ander niet uit maar zorgt juist voor een versterkt gefocuste aanpak bij het begrijpelijk maken van diverse juridische vraagstukken voor de cliënt”. Daarom is Jacolien een oprecht betrokken advocaat.

Jacolien is ook:

  • lid van de Nederlandse Orde van Advocaten sinds 2018
  • lid van de Jonge Balie Groningen-Assen sinds 2018
  • lid van het Juridisch Gezelschap sinds 2018

e-mailadres Jacolien: hofman@kruidhofkremer.nl

Copyright © 2019 Kruidhof Kremer Advocaten | Admin | Ontwerp: Merkwaardig creatieve communicatie | Realisatie: JHmedia